Logo Enmore

Enmore

Energy & more

foto enmore

MISSIE & VISIE

Naast de persoonlijke aanpak en de kwaliteit van de geleverde service en producten is het uitgangspunt van Enmore steeds een betere , maar ook financieel interessante, duurzamere oplossing te bieden voor de klant.
Een oplossing waar je als klant nog jaren de vruchten van plukt.

STRATEGIE

Enmore specialiseert zich in het uitvoeren van energieaudits voor zowel particulieren als bedrijven. Deze audits leggen meteen alle werkpunten van een gebouw op het vlak van energiebesparing bloot. Daar eindigt echter de service niet, neen het is slechts het begin. Alle werkpunten betreffende energiebesparing worden door ons aangepakt. Of het nu gaat om isolatie, warmtepompen, zonnepanelen en pelletketels. Maar ook het opsporen van persluchtlekken voor bedrijven.

Enmore biedt de klant een totaaloplossing. Voor meer info betreft onze audits, klik hier.

AMBITIE

Het is Enmores ambitie om een onderneming te zijn met een unieke en vernieuwende benadering in de sector. Enmores missie refereert naar twee aspecten.

Ten eerste, Enmore focust zich niet zozeer op één bepaald product, maar het grotere plaatje wordt steeds in acht genomen. Ten tweede, Enmore wil door zijn persoonlijke benadering de consument zelf beslissingen laten nemen. Enmore plaatst zich in een adviserende rol, coacht de klant, maar de eindbeslissing ligt uiteraard bij de klant zelf. Deze openheid en eerlijke benadering is voor Enmore cruciaal.

ONZE NAAM

De naam “Enmore” is tot stand gekomen uit de woorden ENERGY en MORE. Enmore verwijst ook subtiel naar “En meer” waarmee het bedrijf wil wijzen op hun toegevoegde waarde op vlak van kwaliteit en kennis.

Een energieaudit van je woning of onderneming?

Audits

Ontdek via een  audit hoeveel u kan besparen op uw energiefactuur.

Zonnepanelen

Nog steeds erg rendabel om te installeren. Wij selecteren voor u de beste prijs-kwaliteit.

Zonneboilers

Verwarming van sanitair, douches, enz. kan perfect verlopen via het plaatsen van een zonneboiler.

Isolatie

Een eerste belangrijke stap in het energiezuinig maken van uw woning is een goede isolatie.

Warmtepompen

Haal maar liefst 80% van de nodige warmte gratis uit de aarde, het water of de lucht.